NIEUWS

28  JAN 2016

Nieuwe beveiligingsupdates voor Magento 1.9 en 2.0

Omdat Magento steeds meer populairder wordt, beveiliging is belangrijker dan ooit. Hoewel deze platform was al goed beveiligd er is nooit genoeg tegen de nieuwe aanvaal technieken van hackers door de hele wereld.


Daarvoor is Magento continu mee bezig met het testen en verstreken van de hele platform. Er wordt nu bijna elke 3 maanden een nieuwe beveiligings patch gereleast voor alle Magento versies, Community of Enterprise, inclusief voor de nieuwe Magento 2.


In de laatste beveiligingsupdate van deze week (SUPEE 7405) er zijn veel aanpassingen gedaan aan Magento core modules tegen Cross-site Scripting (XSS), het meest voorkomende vorm van exploit deze dagen.


Wat betekend dat voor jou? In het kort: er bestaat de mogelikheid om een hacker vertroulijke data van uit je webshop naar buiten te kunnen maken of gewoon de hele server te beheren waar je webshop draait.


Hiervoor er zijn nieuwe versions gereleased: Magento 1.9.2.3 en Magento 2.0.2.


Omdat wij hebben Magento gecertificeerde developers en wij staan geregistreerd in de Magento directory, krijgen wij een melding bij het uitbrengen van elke nieuwe security update. We zijn dus altijd een van de eersten die weten van elke nieuwe beschikbare Magento security patch.


Onze specialisten kunnen tegen scherpe prijzen je webshop patchen of elke kwartaal je webshop up-to-date houden.


Magento security patches