Samen met Magento/Adobe Commerce bieden wij een complete oplossing, waarbij aspecten zoals beveiliging, betalingstransacties en multistore-functionaliteit gestandaardiseerd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het creƫren van het optimale Magento webshop platform met behulp van plugins, maatwerk en relevante externe diensten.

Wat is Magento/Adobe Commerce?

Magento/Adobe Commerce is een content management systeem (CMS) voor webshops met standaardfunctionaliteiten voor verkoop, klantregistratie en orderverwerking. Het is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met plugins. De frontend van een webshop ontwerpen en ontwikkelen wij op maat voor de doelgroep, het merk en het product.

Zowel Magento 2 als Adobe Commerce zijn open source, wat toegang biedt tot de broncode voor projectontwikkeling. Dit maakt systeemaanpassingen mogelijk om aan specifieke behoeften te voldoen. Magento Open Source verwijst specifiek naar de versie van het systeem die zonder licentie kan worden gebruikt.

In 2024 is Magento (Adobe Commerce) het meest gebruikte ecommercesysteem voor grootschalige ecommerce. Magento is open-source en kent een grote community van ontwikkelaars die modules en plugins bouwen. Als full-service Magento specialist realiseert en begeleidt WEBSHOT Magento projecten.

ecommerce-bureauHET OPTIMALE MAGENTO ECOMMERCE PLATFORM MET WEBSHOT’S MODULAIRE AANPAK

Expertise in Magento Webshop Ontwikkeling

Een Adobe Commerce/Magento webshop vereist specifieke expertise en begrip van unieke marktbehoeften. Eerder hebben wij Magento webshops ontwikkeld voor multinationals, B2B, startups en retail in verschillende sectoren. Als Magento bureau brengen wij meer dan een decennium ervaring met Magento en Adobe Commerce met ons mee. Zie onze laatste projecten.

Maatwerk Plugins

Gewenste aanpassingen aan Magento/Adobe Commerce realiseren wij in de vorm van een plugin of module. Door te ontwikkelen conform Adobe/Magento codestandaarden zorgen wij voor optimale werking en technische scheiding van de Magento kern. Zo hebben wij bijvoorbeeld in opdracht van bol.com de officiƫle bol.com Magento 2 module ontwikkeld en hebben wij voor Adyen en Paazl gewerkt aan hun Magento modules.

WEBSHOT – UW MAGENTO SPECIALIST MET RUIM EEN DECENNIUM ERVARING MET MAGENTO (2) EN ADOBE COMMERCE.

Uw Magento Webshop Laten Ontwikkelen door WEBSHOT

Het samenwerken met WEBSHOT biedt altijd vertrouwen in het vinden van effectieve oplossingen. Ondanks strakke deadlines slagen wij er altijd in om nieuwe externe partijen te integreren, systemen in gebruik te nemen en wensen te realiseren.

Adobe (Magento) Commerce biedt kernfunctionaliteiten waarmee wij een internationaal georiƫnteerd Magento webshop platform kunnen realiseren. Voor elke combinatie van land en taal bieden wij de juiste betaalmethoden, BTW-configuratie, verzendmethoden, vertalingen en content. Data wordt gescheiden opgeslagen, waardoor wij koppelingen met externe systemen en toegang door klantenservice per kanaal kunnen inrichten.

magento hostingHosting Opties en Beveiligingsmaatregelen

WEBSHOT heeft de mogelijkheid om Adobe Commerce/Magento te hosten via gespecialiseerde hostingproviders of te opteren voor de Adobe Commerce Cloud-infrastructuur. Het zelf hosten van de webshop biedt meer controle en verbeterde prestaties, terwijl het gebruik van Adobe Commerce Cloud het volledige beheer buiten de eigen verantwoordelijkheid plaatst.

Veiligheid staat centraal voor zowel Adobe Commerce als Magento Open Source. Adobe heeft talloze processen en controles geĆÆmplementeerd om te voldoen aan algemeen aanvaarde normen, regelgevingen en certificeringen (bron: Adobe). Adobe levert diensten zoals de Security Scan om beveiligingsrisico’s te monitoren en tijdig te waarschuwen.

 

WEBSHOT – REALISEERT EEN INTERNATIONAAL GEORIƋNTEERD MAGENTO ECOMMERCE PLATFORM MET DE KERNFUNCTIONALITEITEN VAN ADOBE (MAGENTO) COMMERCE.

magento multistoreMULTISTORE: Efficiƫnt Beheer van Meerdere Websites vanuit ƩƩn Backend

De multistore-functionaliteit van Magento/Adobe Commerce biedt ondernemers een krachtige tool om meerdere online winkels vanuit Ć©Ć©n enkel beheerpaneel te beheren. Deze geavanceerde functie stelt bedrijven in staat om verschillende winkels met unieke merkidentiteiten, productassortimenten en zelfs verschillende talen te beheren, en dit alles vanuit Ć©Ć©n Magento/Adobe Commerce-installatie.

Met Magento/Adobe Commerce kunnen ondernemingen profiteren van de schaalbaarheid en efficiƫntie van een gecentraliseerd beheer, waardoor ze de volledige controle behouden over hun verschillende online winkelpresenties. Of het nu gaat om het beheren van diverse merken, verschillende productlijnen of het bedienen van meerdere geografische markten, de multistore-functionaliteit biedt flexibiliteit en optimaliseert het beheerproces.

Bovendien stelt Magento/Adobe Commerce ondernemers in staat om specifieke instellingen per winkel in te stellen, zoals betaalmethoden, verzendopties en belastingtarieven. Dit zorgt voor een nauwkeurige aanpassing aan de specifieke behoeften van elke afzonderlijke winkel, terwijl het overkoepelende beheer toch vereenvoudigd blijft.

Kortom, de multistore-functionaliteit van Magento/Adobe Commerce biedt bedrijven een geĆÆntegreerde en schaalbare oplossing om meerdere online winkels effectief te beheren, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan verschillende marktvereisten en tegelijkertijd de operationele efficiĆ«ntie kunnen optimaliseren.

WEBSHOT – UW MAGENTO WEBSHOP SPECIALIST

Als Magento specialist excelleren wij in het ontwikkelen van Magento webshops. Indien er binnen de organisatie weinig ervaring is, ondersteunen wij bij het samenstellen van het projectteam en begeleiden wij de Product Owner. Binnen de rol van Magento webshop bouwer hebben wij uitgebreide ervaring in de samenwerking met interne developers of teams en het samenwerken met externe partijen.

Met Magento/Adobe Commerce hebben wij een breed scala aan gestandaardiseerde implementaties van internationale betaalmethoden en Payment Service Providers. Deze implementaties worden aangeboden in de vorm van plugins, ontwikkeld door de desbetreffende partijen. Voorbeelden van PSP’s die wij vaak implementeren zijn Pay.nl, MultiSafepay, Mollie, Klarna en Riverty (AfterPay).

CASES

Hebben we je interesse gewekt?

of bel ons