magento 2 ai

De eerste Magento 2 AI Content Generator integratie is gearriveerd! Stop met het verspillen van veel tijd en geld aan het handmatig schrijven van productbeschrijvingen. Profiteer van de nieuwste kunstmatige intelligentietechnologieën om de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren. De Magento-contentgeneratormodule stelt u in staat om automatisch inhoud te genereren via de ChatGPT-API’s van OpenAI en helpt u eenvoudig hoogwaardige inhoud te genereren.

De integratie maakt het gemakkelijk om GPT-API’s te verbinden met uw winkel en maakt automatische inhoudsgeneratie mogelijk voor verschillende Magento 2-backendvelden met behulp van GPT-3, GPT-3.5 en GPT-4. Op dit moment stelt de extensie u in staat om automatisch inhoud te genereren voor:

 • Meta titels, meta beschrijvingen en zoekwoorden voor product, -CMS- en categorieweergaven.
 • Korte productbeschrijvingen op productpagina’s.
 • Paginabeschrijvingen met en zonder Page Builder.

Maak gebruik van nieuwe AI-technologieën voor uw Magento 2 winkel met behulp van de OpenAI-integratie en verbeter de efficiëntie van uw bedrijf. De content-generator heeft ingebouwde prompts om SEO-vriendelijke, overtuigende en hoogwaardige inhoud te genereren in uw webwinkel. Bovendien kunt u een aangepaste prompt gebruiken om onderweg inhoud te genereren via AI!

Verbeter de efficiëntie van de productie van inhoud, verkort de time-to-market en verlaag de redactionele kosten met behulp van deze extensie.

Opmerking: De extensie maakt gebruik van OpenAI-API’s om inhoud automatisch te genereren in Magento. U moet een OpenAI-account aanmaken en de API-geheime sleutel verkrijgen om de extensie te gebruiken. Prijzen zijn van toepassing op basis van het gebruik.

Kenmerken van de Magento 2 AI Content Generator

 • Activeer de module vanuit het backend.
 • Verbind Magento 2 met GPT-3, GPT-3.5 of GPT-4 met behulp van de API-sleutel.
 • Genereer SEO-vriendelijke inhoud in Magento 2 met behulp van ChatGPT.
 • Mogelijkheid om tekengrenzen in te stellen voor metabeschrijvingen en korte productbeschrijvingen.
 • U kunt ook uw gewenste taal definiëren in de standaard prompts.
 • De integratie maakt het mogelijk om met één klik inhoud te genereren voor: Meta titels, meta beschrijvingen en zoekwoorden Korte productbeschrijvingen Paginabeschrijvingen
 • Faciliteert het maken van inhoud voor meerdere producten tegelijk via massa-acties.
 • Gebruik een aangepaste prompt om inhoud te genereren via GPT in Magento 2.

Met deze integratie kunt u snel inhoud genereren voor metabeschrijvingen, korte productbeschrijvingen en paginabeschrijvingen met slechts één klik. Genereer snel hoogwaardige en effectieve inhoud voor uw Magento 2-winkel en verbeter uw bedrijfsactiviteiten.

Vraag hier een offerte aan voor deze integratie: